10 questions with production assistant Hanne Peeters

10/09/2024

In "10 questions with..." zetten we regelmatig een willekeurige medewerker in de kijker.


Tijdens de zomermaanden vind je haar als leidster op het speelplein, tussendoor staat ze achter de toonbank van de Berlaarse broodjeszaak BarBabet en als er nadien nog tijd over is vervoegt ze het bestuur van jeugdhuis Den Bokal. Het is bijna onmogelijk om deze 23-jarige inwoner van het charmante Lier thuis aan te treffen, maar als dat dan toch het geval is, geniet ze ruimschoots van haar heerlijk warme zetel. Ontmoet Hanne Peeters, productieassistente bij onze gevestigde waarde Blind Gekocht.

  1. Hi Hanne, kan je jezelf even voorstellen en wat meer vertellen over wat je doet binnen Banijay Belgium?

    Hey iedereen! Zoals je hierboven kan lezen ben ik een redelijk energieke duizendpoot. Eentje die bijna twee jaar geleden haar passie voor productie ontdekte, én sindsdien niet meer is gestopt.

    Na een enorm leerrijke stage, waar ik mocht meewerken aan programma's als Liefde Voor MuziekSpecial Forces: VIPS en Tussen 4 Buren, wou ik niet meer weg bij Banijay. Het volgende avontuur? Blind Gekocht!

    Momenteel ben ik volop bezig met de opstart van seizoen zeven. En, geloof me, na seizoen zes ben ik zowat een manusje van alles geworden. Schilderen, IKEA-kasten in elkaar zetten, verhuizen, schoonmaken, catering voorzien, camionettes besturen, planten verzorgen... Als je ooit eens hulp nodig hebt... 😉

  2. A quick get-to-know. Hoe zou jij jezelf omschrijven in drie woorden?

    Enthousiast, doorzetter en teamspeler.

  3. Hidden talents. Wat is jouw ultieme verborgen talent?

    Hoewel ik het niet vaak genoeg doe, heb ik een enorme passie voor knutselen. Wanneer mijn metekind of haar zusje jarig is, knutsel ik altijd een kroon in elkaar die eruit springt en de show steelt. Het is mijn manier om iets persoonlijk en creatief toe te voegen aan hun speciale dag.

    En, naast mijn liefde voor knutselen, noemen mijn vrienden mij ook wel eens een 'zieke padvinder'. 😉

  4. Met wie van jouw collega's zou je wel eens een dagje willen ruilen? En waarom?

    Moest ik de kans krijgen, zou ik zo de rol van interieurarchitect Dorien Boven van Blind Gekocht overnemen. Belangrijke beslissingen nemen voor anderen en rondneuzen in IKEA om zo de perfecte items op de kop te tikken, dat klinkt ontzettend leuk!

  5. Wat is je favoriete advies om aan iemand te geven?

    "Blijf altijd nieuwsgierig en blijf leren. Of je nu een nieuwe vaardigheid ontwikkelt of gewoon je passie volgt, elke stap die je zet brengt je dichter bij waar je wilt zijn. En, vergeet niet: zelfs op de drukste dagen is het belangrijk om tijd voor jezelf te nemen en op te laden."

  6. Confession time. Wat is de grootste blunder die jij ooit op je werkt hebt gemaakt?

    Mijn grootste blunder? Die beleefde ik zonder twijfel op mijn allereerste officiële werkdag. Na een stageperiode als student bij Banijay voelde ik me klaar om écht aan de slag te gaan. Maar toen die grote dag aanbrak, ging het al volledig mis...

    Ik mocht meedraaien op de set van Challenge Accepted, wat een droomstart had moeten zijn. In plaats van fris en op tijd op de draaidag te verschijnen, kwam ik een uur te laat aan. Waarom? Omdat ik de callsheet compleet verkeerd had gelezen! Daar ging mijn eerste succesvolle ochtend... Oeps! 🫣

  7. Wat is volgens jou het meest onaangename geluid ooit?

    Dat is heel simpel: mijn wekker die 's ochtends afloopt. Meer woorden ga ik daar niet aan vuilmaken.

  8. Welke emoji gebruik jij het meest? Tell us more.

    Mijn favoriete emoji is deze: 🤩. De emoji is perfect om mijn enthousiasme over te brengen. Ik ben sowieso een fervente emoji-gebruiker, want zeg nu zelf, ze voegen altijd nét wat meer flair en gevoel toe aan elk bericht. Een klein symbool met een grote impact!

  9. Wat is volgens jou de snelste manier om een slechte dag te keren?

    Even helemaal alleen zijn, mijn favoriete muziek op de achtergrond en een verfrissende wandeling maken om de chaos van de dag te vergeten. Het is mijn manier om weer op te laden en de rest van de dag met nieuwe, positieve energie tegemoet te treden.

  10. Last but not least. Waarom zou je anderen aanraden om bij Banijay Belgium te komen werken?

    Ik zou iedereen, zonder enige twijfel, aanraden om bij Banijay Belgium te komen werken. De werksfeer, de collega’s... Het is hier gewoon altijd plezant! Laat ons zeggen dat ik meermaals per dag met tranen in mijn ogen zit van het lachen, dus dat zegt wel genoeg, denk ik. 😂

"Na het vorige Blind Gekocht-seizoen ben ik zowat een manusje van alles geworden. Schilderen, IKEA-kasten in elkaar zetten, verhuizen, schoonmaken, catering voorzien, camionettes besturen, planten verzorgen..." — Hanne Peeters