2022 — a charming trip down memory lane

30/12/2022

Wie de laatste blogpost van 2021 heeft gelezen (en dus behoorlijk goed heeft opgelet), weet dat onze voornemens voor 2022 duidelijk geformuleerd waren.


We walsten het nieuwe jaar in met veel goesting om kersverse programma's te maken en oude in hun schoonheid te laten sudderen, moed om uitdagingen die toen nog ongekend waren te realiseren, ambitie om het steeds beter, verder en hoger te schoppen en een gezonde portie lef om te laten zien wie we zijn en waar we voor staan.

En guess what, mission accomplished. Tijd om op deze voorlaatste dag van 2022 te tonen welke 12 producties (en 1 film!) dit jaar op antenne waren. En of we trots zijn!

Familie, de steevaste waarde van Banijay Belgium met een geëngageerde community die onverwoestbaar lijkt te zijn. 30 jaar and counting...

Raven en Louise in het nauw was het ideale zomerse entertainment waar Familie-fans naar snakten. Wie verzint het ook om in de zomer Familie plots stil te leggen? (just saying)

De Buurtpolitie ging dit jaar niet enkel voor hun VIPS op zoek naar misdadigers, maar ook in de nieuwe film 'De Perfecte Overval' kwam het korps samen op wel heel mysterieuze locaties.

Liefde voor Muziek ontroerde opnieuw... En dat al met het achtste seizoen op de teller.

Blind Gekocht did it again. Na vier seizoenen zijn de experten nog steeds niet van hun troon te slaan.

Blind Gekocht jaren later bracht ex-deelnemers terug naar het scherm en trommelde Jani, Bart en Béa op voor een bezoekje.

Extreme Makeover Vlaanderen inspireerde en emotioneerde gans Vlaanderen.

Klopjacht
zorgde voor spanning van het eerste uur en verwelkomde voor de eerste keer klikspanen in het spel.

Klopjacht Celebs verraste met een eerste GoPlay-editie en liet een aantal kandidaten met een zenuwinzinking achter.

Fear Factor trok de stoute schoenen aan en liet niet alleen onschuldige Belgen elektrocuteren maar ook Tanja Dexters en Dominique Persoone moesten en zouden sprinkhanen eten.

Erfgenaam Gezocht ging voor het tweede seizoen tot het uiterste. Axel Daeseleire blies de concurrentie zo omver.

Voordat De Bom Valt fleurde last but not least de kerstperiode op met een eindejaarsquiz vol hilarische BV's.

En voor 2023: genoeg om naar uit te kijken! Voor jullie is het nog even wachten, maar wij doen haastig verder. En nu tijd om je dierbaren nog eens vast te nemen. Knal die goede voornemens al maar meteen door de ruit en laat die bubbels rijkelijk vloeien.

En wij, wij zien elkaar terug in 2023. Happy one!


#wearebanijay