Our precious memories of 2021

24/01/2022

2021, een jaar van waanzinnige hoogtes, maar ook uitdagende dalen. Een jaar van ontroering en spanning. Van intimiteit en verbazing. Van geluk en nog meer geluk. Onverwachte wendingen staken de kop op, en toch slaagden we er in wondermooie verhalen te creëren. Samen met heel team Banijay Belgium ontfermden we ons over jouw favoriete TV-momenten, en zijn vastberaden dit vast te houden.

In 2021 maakten we plaats voor tal van nieuwe titels. Erfgenaam Gezocht nam ons mee in de wondere wereld van erfrecht. De Huizenjagers trokken voor het eerst naar het buitenland op zoek naar passende panden. Op een ander toonde een boeiende blik in diverse huiskamers en in Uit de Kleren werd het dan weer wat warmer in de slaapkamer.


Ook Klopjacht, waarin 12 Vlamingen uit de handen moesten blijven van gespecialiseerde opsporingsdeskundigen, werd met groot succes onthaald. En het gezelligste gezin van Vlaanderen trok voor Expeditie Gooris voor het eerst samen door Europa, een zomer vol gezinsgeluk.


Les Associés
keerde terug met een muzikale weekendversie en in Blind Gekocht kreeg Bart Appeltans een nieuwe expert aan zijn zijde. Interieurontwerper Kelly Claessens bewees dat ze van aanpakken weet, en wist samen met Bart en Béa alle harten te veroveren.

We mochten genieten van een bijzonder seizoen van Liefde voor Muziek, dit keer in eigen land. En in de tweede editie van de Rode Neuzen-special kregen niet alleen jongeren maar ook leerkrachten een welverdiend duwtje in de rug.


Het jaar werd in schoonheid afgesloten met een knaller van formaat die momenteel in elke bioscoopzaal schittert: Bittersweet Sixteen. Een Vlaamse tienerfilm geregisseerd door Jan Verheyen en zijn vrouw Lien Willaert, én waarvan dochter Anna het scenario bedacht.


En dan hebben we het nog niet eens over onze eigen Familie gehad, waarvoor dit jaar wel écht een 'specialleke' was. 30 jaar op de teller werd gevierd met een midseason finale om U tegen te zeggen!

Dat we in 2021 gedenkwaardige programma's konden laten zien bewijst dat we nog lang niet uitgespeeld zijn. We duiken 2022 in met veel goesting, moed, ambitie en een gezonde portie lef. Want wie weet wat er allemaal komen zal...

Stay tuned!


#wearebanijay