Banijay Belgium: (a)LIVE and kicking!

24/01/2022

Van Kanakna Productions over Zodiak Belgium tot... Banijay Belgium! Maar goed, dat laatste weten de meesten onder jullie ondertussen al wel. Ook dat we nu officieel behoren tot de Banijay Group, dat we voluit voor de felroze — lees: felroze — Banijay-identiteit hebben gekozen en dat onze drang om verder te bouwen alleen maar groter wordt.

  • Toch stellen velen zich nog de vraag: Wie is Banijay Belgium? Wat doen ze en waar kennen we het productiehuis eigenlijk van?

Dat we koers zetten richting storymaking van het allerhoogste niveau is geen geheim. En nu we lid zijn van 's werelds grootste onafhankelijke content creator voor televisie en multimedia-platformen, laten we dat maar al te graag zien. Banijay Belgium wordt geïnspireerd door de term 'innovatie' en vandaag wordt dat LIVE bekroond...

... met een gloednieuwe website!


www.banijaybelgium.com:

  • toont in één overzicht alle on-screen content: van groot entertainment tot dramaseries, reality programma's en gameshows;

  • gaat dit keer ook off-screen: we trakteren op een blik achter de schermen en zetten onze onmisbare krachten in de kijker, die keer op keer nieuw leven blazen in wat we nu al zijn.

Enjoy the Banijay ride! En voor wie het zich afvraagt: het nieuwe tapijt komt er ook aan. Van blauw naar roze was het, niet?


Talk soon!

#wearefamily
#wearebanijay