Dit wist je nog niet over 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS'!

21/02/2022

Eén ding is zeker: de voorbije 13 seizoenen van 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' werden met groot succes onthaald. Bij zowel jong als oud stond de scripted realityreeks als vaste waarde in hun agenda geschreven, en dat is ook met de nieuwe VIPS-editie niet anders.


In 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS' nemen we afscheid van oude bekenden, maar we verwelkomen ook tal van nieuwe gezichten! En die nieuwkomers zijn niet van de minsten. Heel wat bekende Vlamingen betreden voor het eerst het beroemdste politiekantoor van het land.

Benieuwd hoe het er achter de schermen aan toe gaat? Scroll verder en ontdek!

Wist je dat...

  • er al 28 bekende Vlamingen hebben meegespeeld in de nieuwe VIPS-editie? Onder andere Véronique De Kock, Marc Van Ranst, Christoff, Ian Thomas, Magriet Hermans en Junior Planckaert haalden hun strafste acteerprestaties boven.

  • er gemiddeld 21 scènes per dag gedraaid worden? En dat dit gelijk staat aan één aflevering in totaal?

  • De Buurtpolitie-crew op de set 14 mensen telt? Dagelijks is zowel de regisseur als een productie assistent, stagiaire en locatie manager aanwezig om alles in goede banen te leiden. Ook de opnameleider is van de partij, net als een cameraman, script supervisor, geluidsman, rekwisiteur, multimedia assistent, make-up artists op en naast de set, een stylist en een casting verantwoordelijke. Teamwork alom!

  • het draaien van één scène 15 tot 50 minuten kan duren? Alles hangt natuurlijk af van de complexiteit en de lengte van een scène.

  • een actrice eerst 30 minuten in de make-up stoel moet plaatsnemen en nadien nog 15 minuten bij de stylist moet langsgaan voor ze op de set kan verschijnen? Hierna is ze helemaal ready for action!

  • één draaidag gemiddeld 10 uur duurt?

Eén of meerdere afleveringen van 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS' gemist?
Geen paniek! Alle afleveringen zijn te zien op VTM GO.


Have fun watching!