Dilemma(andag) met stagiaires Rie, Faber en Thananya!

27/04/2022

De ene heeft al 13 jaar lang zijn hart verloren aan zijn cello, de andere vind je in het weekend terug achter de toog van Bar aan 't Spoor in Mortsel en de derde kon maar met moeite het exotische Thailand achter zich laten...


Meet Rie, Faber en Thananya: drie bevlogen twintigers, BATAC televisie-studenten (lees: bachelor na bachelor toegepaste audiovisuele communicatie met focus op televisie) aan de Thomas More Hogeschool in Mechelen én sinds kort stagiaires bij Banijay Belgium. Reden genoeg om hen meteen te onderwerpen aan een reeks breinbrekende dilemma's!

Heel je leven moeten bellen op luidspreker of nooit meer oortjes of een koptelefoon gebruiken?

Faber: Laat mij dan maar bellen op luidspreker. Mijn telefoongesprekken zijn over het algemeen minder gênant dan de muziek waar ik op de trein naar luister. Tenzij mijn medereizigers mee willen genieten van Billy Joel en de Jonas Brothers.

Rie: Bij mij gaat ook de luidspreker aan. Niet omwille van Billy Joel of de Jonas Brothers, maar ik moet bekennen dat de soundtrack van High School Musical bij mij wel heel vaak on repeat staat.


Deelnemen aan Temptation Island of op de vlucht gaan bij Klopjacht?

Thananya: Op de vlucht gaan bij Klopjacht. Ik zou dagenlang geen oog dichtdoen en waarschijnlijk mijn haar paars verven als vermomming.

Faber: Klopjacht! Ik kom uit Zottegem. Als ik mij daar verstop, is er zelfs geen enkele speurder die mij wil komen zoeken.Nooit meer werken of nooit meer op vakantie gaan?

Faber: Lap. Kan ik hier juist op antwoorden? Als ik nooit meer werken zeg, lijk ik een luie stagiaire. Als ik nooit meer op vakantie gaan zeg, ben ik een strever… en een leugenaar, want ik zou nooit meer werken.

Thananya: Nooit meer werken. Ik heb echt wel zon, zee, strand en een overpriced Piña Colada in mijn hand nodig.


Als je écht moet kiezen: Thuis of Familie?

Rie: Eigenlijk kijk ik geen van beide, oeps... Bij mij thuis wordt er wel naar Thuis gekeken, maar het juiste antwoord is uiteraard Familie. 😉

Faber:
Ai, al meteen minpunten. Ik volg al jaren intensief Thuis. Ik heb een paar jaar geleden tijdens een zomervakantie 4 volledige seizoenen van Thuis gebingewatcht. Het is duidelijk dat ik mijn vakanties boeiend weet in te vullen.

Thananya: Familie, natuurlijk!Een crush hebben op je baas of je baas die een crush heeft op jou?

Faber: Laat mijn baas maar een crush hebben op mij. Dan kan ik misschien een paar extra vakantiedagen versieren.

Thananya: Crush hebben op je baas! We <3 Sofie.


Alles zeggen wat je denkt of helemaal nooit meer praten?

Faber: Ik praat sowieso al niet zo veel, dus ik zal wel nooit meer praten. Luisteren is toch veel interessanter.

Rie: Helemaal nooit meer praten. Hoewel dat wel moeilijk zou zijn...

Thananya: Alles zeggen wat je denkt. Ik draag altijd het hart op de tong.

"Moest ik aan Klopjacht meedoen dan zou ik dagenlang geen oog dichtdoen en waarschijnlijk mijn haar paars verven als vermomming." — Thananya GoossensNooit meer naar muziek luisteren of films/series opgeven voor de rest van je leven?

Faber: Met pijn in het hart zou ik dan kiezen voor nooit meer naar muziek luisteren. Ik zou anders mijn guilty pleasure-serie Riverdale te veel missen. Komen Jughead en Betty ooit terug samen?? Of is deze referentie te obscuur voor de doelgroep van deze blogpost?

Thananya: Nooit meer naar muziek luisteren. Moet ik dan alle liedjes van The Greatest Showman en Mamma Mia overslaan?


Altijd zelf je lunch voorzien of eten wat de pot schaft?

Rie: Ik kook best wel graag, dus laat mij maar zelf mijn lunch voorzien!

Thananya:
Eten wat de pot schaft. Ik geniet meer van eten dat andere mensen voor mij hebben gemaakt dan dat ik zelf een uur nodig heb om een TikTok pasta met feta te maken, die ik dan ook nog eens te weinig heb gekruid.

Faber: Dan neem ik mijn eigen lunch wel mee. Ik voel wel iets voor elke dag frieten.


Altijd te laat arriveren of altijd te vroeg aankomen?

Faber: Hangt er vanaf hoe vroeg ik dan aankom. Ik ga niet elke keer een uur te vroeg op mijn kappersafspraak aankomen om naar de knipbeurten van de andere klanten te zitten staren.

Thananya: Altijd te vroeg komen! Dan heb ik nog even tijd om ergens een toffe koffiebar te zoeken voor een dirty chai latté lemongras met havermelk en een beetje honing.


Een presentatie geven voor honderd mensen in je ondergoed of helemaal nooit meer ondergoed kunnen dragen?

Rie: Ik ga voor nooit meer ondergoed dragen. Iets met #freethenipple. Plus, dan moet je minder geld uitgeven én minder wassen.

Faber: Een presentatie geven in mijn onderbroek. Ik heb een paar toffe onderbroeken waarmee ik die honderd mensen urenlang kan boeien.


Altijd succesvol zijn in je werk terwijl je ongelukkig bent of nooit promotie maken en heel gelukkig zijn?

Faber: Ik ben liever gelukkig dan succesvol, maar blijf ik dan voor de rest van mijn leven stagiaire?

Thananya: Nooit promotie maken en heel gelukkig zijn. Mentale gezondheid gaat boven alles! Ik ben van het principe dat gelukkig zijn veel meer waard is dan eender welk bedrag.


Ben je liever het nieuwste castlid van Familie of De Buurtpolitie?

Rie: Familie, denk ik. Het lijkt mij leuker, hoewel ik vroeger nog veel boefje en politie heb gespeeld.

Faber: Familie lijkt mij ook wel leuk. Drugs dealen, vreemdgaan en gamen met Alfons. Klinkt als een gezellige dag!