Exclusieve avant-première: Familie viert seizoensfinale met 14 gevulde zalen in Kinepolis Antwerpen

04/07/2024

Het kan onmogelijk toeval zijn: terwijl de regendruppels ons dezer dagen nog maar eens lijken te achtervolgen, was er vorige week op dit eigenste tijdstip geen donker wolkje te bespeuren. Een stralende zon verwelkomde meer dan 4000 (!) puffende maar uitbundige Familie-fans langs de rode loper in Kinepolis Antwerpen, die werd uitgerold voor een wel zeer speciale gelegenheid...

33x hoera voor Familie!

Een joelend publiek, applaus à volonté, honderden selfies en een sleutelhanger voor Jo Hens (of Niko voor de Familie-vrienden). Fans van de populaire Vlaamse soapserie verzamelden massaal om samen de ontknoping van een bewogen seizoen te beleven. Met dank aan onze getalenteerde cast, die door duizenden kijkers werd onthaald en overspoeld met een zwerm aan liefde. En, dat niet alleen omdat ze een plekje wisten te bemachtigen in één van de 14 gevulde zalen waar ze de exclusieve avant-première in primeur op groot scherm mochten bewonderen. Familie brengt iets teweeg bij televisiekijkend Vlaanderen, en dat werd vorige week op de volgepropte trappen van de bioscoop nog maar eens duidelijk. Na 33 seizoenen hangen Familie-kijkers nog steeds aan de lippen van de familie Van den Bossche en hun entourage, en wij begrijpen helemaal waarom.

Mede mogelijk gemaakt door...

Met een indrukwekkende finale achter de kiezen en een blik op verse, meeslepende verhaallijnen in seizoen 34 belooft Familie ook in de toekomst zijn plaats in de harten van de Vlaamse kijkers vast te pinnen. En dat hebben we louter te danken aan onze toegewijde en creatieve hoofdrolspelers achter de schermen: een crew die elk emotioneel moment weet te creëren en teleporteren naar het grote publiek. De onmisbare, drijvende krachten achter het succes van elk dagelijks Familie-halfuur. Cheers! To you!


#wearebanijay