Summer kick-off: Banijay Belgium style!

19/07/2022

Zoals Isabelle Dams, CEO van Banijay Belgium, het benoemt: 'time flies when you're having fun, want plots staat de zomer voor de deur'. Het moment waar het 'work hard play hard'-principe dat extra tikkeltje naar boven komt. Voor het Familie-team is het tijd om even te bekomen van het afgelopen 31ste seizoen (en terecht, want wat voor een zot seizoen was dat?). Het uitgelezen moment om samen met de rest van de Banijay Belgium-ploeg de start van een hete, (hopelijk) zonovergoten zomer te vieren!

'T is simpel, zonder onze mensen zouden we niet het bedrijf vormen waar we vandaag zo enorm trots op zijn. Afgelopen weekend werd een zonnige zomeravond gevuld met big smiles, dansmoves, af en toe een traantje, bubbels en gezelligheid. Want het samenzijn, daar klonken we op!


Een allerlaatste keer met onze fantastische Familie-kokkin, Ingrid Cornand. De vrouw die jarenlang gepassioneerd de mooiste gerechtjes op de Familie-tafel toverde. Soms enkel een streling voor het oog, maar als de acteurs geluk hadden ook eetbaar (en in dat geval, uiteraard, overheerlijk 😉). Dus Ingrid, als je dit leest, nogmaals enorm bedankt voor alles!

Een zoveelste keer met Annie Geeraerts en Ray Verhaeghe, die we in de bloemetjes mochten zetten met hun 25-jarig Familie-jubileum. Met al die bakken ervaring op naar tram 3!Cheers! 🥂 Dat het samenzijn geslaagd was, en nu uitkijken naar meer!