Filler Friday: bloed zweet en botox achter de schermen bij Onderhuids

08/06/2023

Eindelijk is het zover: we kunnen stoefen met het weer in België. En deze keer niet voor een paar uur of een ganse dag. De weergoden zijn ons goedgezind, want ook de komende week wordt het vechten voor een ligstoel aan het zwembad. Zonnig weer betekent ook die blote benen weer uit de kast halen en je summer body voorbereiden om zelfverzekerd door de zomer te fladderen. En, hoewel elk lijf sowieso al een summer body is, een tikje botox of wat fillers kunnen het alleen maar beter maken. Toch?


En laten wij daar nu net het ideale adresje voor hebben: de luxueuze beautykliniek Plastique Boutique staat voor eender welk gek verzoek voor je klaar. Is het voor een borstvergroting, een dikkere bovenlip of voor een leutig babbeltje met de -altijd eerlijke en opgewekte- receptioniste Elodie? Eén ding is zeker: vervelen zal je je zeker niet!

Vanaf de start van Onderhuids vloog de gloednieuwe dramedyreeks instant naar nummer 1 in de 'Top 10 van het moment'. In de achtdelige fictieserie vol Filler Fridays zit de sfeer er duidelijk dik in, en ook achter de schermen werden de scènes elke dag met een grote smile gedraaid. De vrolijke flapuit Elodie Gabias kon dankzij deze reeks zelfs haar eerste acteerervaring ooit van haar lijst schrappen. Als het van ons afhangt heeft Plastique Boutique nooit eerder een joligere receptioniste gekend. You go, Elodie!

Fun fact: ook klankmannen werden ingeschakeld als acteur (uit beeld weliswaar). Er moest toch iemand zijn hartslag uitlenen voor de opnames in het OK?

En waarom is Onderhuids nu net zó bingeable? Dat geven alle acteurs je het liefst zelf nog even mee:

Gemist? Nog geen tijd gehad? Te druk met tuinieren?
Dit is your cue om te starten met bingen aan 100 km/h. 30 graden of niet, die BBQ loopt niet weg.