De aanloop naar een nieuw Klopjacht seizoen: celebs zorgen voor een generale repetitie

23/08/2022

Bakken stress, uitgestippelde tactieken (of althans, daar zijn ze toch van overtuigd), een hoofdkwartier met speurders die sneller zijn dan de wind, 7 opgewonden duo's en 1 enkele vluchteling... Dat kan maar één ding betekenen: de Klopjacht is opnieuw geopend! Het plot van het verhaal: kan je in België van de ene op de andere dag volledig van de radar verdwijnen?


Een jaar geleden maakte het programma zijn intrede op de Belgische televisie, en de kijkers konden vanaf het prille begin maar niet genoeg krijgen van het zenuwslopende kat-en-muisspel. Op seizoen 2 van Klopjacht is het nog welgeteld twee dagen wachten, maar dankzij Klopjacht Celebs kregen we alvast een meeslepend voorproefje voorgeschoteld.

Julie Vermeire & Laurins Dursin en Elodie Gabias & Jonathan Medart kregen 50 uur de tijd om het extractiepunt te vinden én uit handen te blijven van de speurders. En dat ging gepaard met enige stress... Sommigen liepen rond als een kip zonder kop, anderen waren voorzien van een waterdicht plan. De ene helft spurtte voor hun leven, de andere helft wisselde om de paar uur triomfantelijk van outfit. En dan hebben we het nog niet gehad over die hoognodige stop bij McDonald's... Elodie, we get it.


Benieuwd of de twee duo's van Klopjacht Celebs veel verder zijn geraakt dan de Sint-Romboutstoren in Mechelen?

Seizoen 2, let's go!

Vanaf zondag 28 augustus gaan de speurders opnieuw op zoek naar 15 voortvluchtigen in Klopjacht. Dit jaar spelen ook de kijkers daarbij een rol, want zij konden via de kliklijn de locatie van de deelnemers prijsgeven. In mei, wanneer seizoen 2 werd ingeblikt, werden hun foto’s en namen gedeeld. Hierdoor wisten de kijkers wie de voortvluchtigen waren en was de keuze aan hen: verklikken of stilzwijgen?


Of de tips van de kijkers uiteindelijk iets hebben uitgehaald? Dat komen we heel binnenkort te weten. De crew en de speurders kregen alvast wel een klein tipje van de sluier. Zij keken samen naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. En, jup! Het is de moeite waard!

Bekijk hieronder de nieuwe trailer van het tweede seizoen van Klopjacht!