Scrollen door de camerarol van Familie-acteur Amine Boujouh & productie assistent Gertjan Gonnissen

23/06/2023

Maak kennis met Amine Boujouh en Gertjan Gonnissen! De ene (alias Brahim) klinkt, uiteraard, bekend in de Familie-oren, de andere is ondertussen een vaste waarde in het Extreme Makeover Vlaanderen-team.

Welke behind the scenes er zoal te vinden zijn in hun camerarol? Check het hier!

G E R T J A N G O N N I S S E N


1. Voor alle werken groot en klein: team Extreme regelt dat! Om op de set van Extreme Makeover Vlaanderen te staan moet je ballen (of handen) aan je lijf hebben, want zonder die handen kom je letterlijk nergens. Een paal uit de grond rakken opdat de Extreme-bus door zou kunnen, een vloertje uitbreken of de werfkeet eigenhandig van water voorzien? Ook dat is productie. Go Lotte!

2. Het set-leven combineren met een kantoorjob, dat ziet er als volgt uit. Je doet de koffer van je auto open om als bureaustoel te gebruiken, je haalt er een klaptafel bij et voilà. Mobiel kantoor: check!

3. Wat als… het 33°C wordt en je het ’s ochtends toch een goed idee vond om een lange jeansbroek aan te trekken? Dan zit je met een dilemma: de schaar in de jeans zetten en er een korte versie van maken of de basketshort van collega-stagiair Robbe aantrekken? Lore had snel gekozen! Inclusief gaffa-riem! Waarom moeilijk als het ook gemakkelijk kan?

4. Safety first op onze set! Voor eindredacteur Hans is een dag niet gesmeerd een dag niet geleefd. Doe zo voort, Hans!

5. Na inspanning komt ontspanning! En nu de Sinksenfoor opnieuw op Antwerpse bodem staat, had collega Annelore het idee om samen met Ian, Lars en mezelf een bezoekje aan het spookhuis te brengen. Nog nooit zoiets eng meegemaakt... Neen, serieus, ik ben blij dat we nog leven! 😉

A M I N E B O U J O U H

1. "Jongens, ik wil gewoon effe zeggen: ik zie jullie echt graag". Een collega die de liefde voor haar mede-collega's verklaart, dat is niet iets dat elke dag gebeurt. En wanneer je op dat moment niet meteen wederzijdse liefde terugkrijgt, kunnen er wel eens harten gebroken worden... Meestal is Maarten wel echt heel lief voor Charlotte, hoor!

2. We kennen het allemaal, het moment waar iedereen elke dag naar uitkijkt: de lunch. Een halfuurtje gezellig tafelen onder collega's, een babbeltje slaan, tussendoor lekker eten, en nog wat meer eten... Of dat nu proper is of niet, dat maakt niet uit. Toch, Charlotte? Heerlijk!

3. Wat als je maar niet genoeg kan krijgen van acteren? Dan krijg je dit. Maarten en ik staken tussen de takes door een spectaculaire vechtscène in elkaar. Moest je ons graag willen inhuren, dat kan, hé. We hebben nog wel wat tijd vrij.

4. Van je collega's moet je 't hebben! Bedankt om mij tijdens de lezing duidelijk te maken wat je écht van mij vindt, Aaron. Love you too!

5. En, last but not least, kan ik het allerbelangrijkste toch niet vergeten? Onze eerste Familie foto ooit! Op nog zoveel jaren meer!