NIEUW — humoristische najaarsquiz 'Voordat De Bom Valt' fileert 2022

23/12/2022

Wie gisterenavond voor zijn scherm zat heeft Pedro Elias en zijn kroost ongetwijfeld voorbij zien flitsen. Het kan ook bijna niet anders dat een dergelijk felroze decor de cellen in het netvlies niet meteen zou vangen. Een tikkeltje anders dan bij Have You Been Paying Attention, het Australische succesformat waarop de nieuwe, niet al te serieuze, humoristische najaarsquiz 'Voordat De Bom Valt' is gebaseerd. Hier fileren vijf bekende koppen het afgelopen jaar, en zoals Pedro Elias het omschrijft is de quiz "een excuus om te lachen". Wel, Pedro, avec plaisir.

De eindejaarsfeesten naderen, en dat is dan ook meteen het uitgelezen moment waarop bij veel mensen een nostalgisch gevoel opborrelt. Instagrammers delen massaal carousels van hun hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar, TikTok'ers doen dat in de vorm van de beruchte TikTok-filmpjes en Spotify voorziet je van je meest beluisterde songs van het jaar.

Gastheer Pedro Elias waagde zich aan dezelfde denkoefening: "Was 2022 een jaar om te onthouden of één om snel te vergeten?". In de eerste aflevering polste hij daarom samen met cohost Jean-Marc Mwema bij Rik Verheye, Erik Van Looy, Alex Agnew, Vincent Voeten en Amelie Albrecht wat hen allemaal is bijgebleven. Of zijn ze alleen maar met zichzelf bezig geweest?

You're one lucky bastard als je van de eerste aflevering nog niet genoeg kon krijgen. De tweede en meteen ook de laatste aflevering is op komst en kan je volgende week donderdag 29 december om 22.15u bekijken op Play4 en GoPlay. Hier vergezellen Elisabeth Lucie Baeten en Maaike Cafmeyer het panel, en staat Isabelle Van Hecke Pedro bij als cohost.


Happy end of the year!


Voordat De Bom Valt, donderdag 29/12 om 22.15u op Play4 en GoPlay