What to watch: deze straffe titels heeft Banijay Belgium dit najaar in petto

01/09/2023

Voor de mensen die voorlopig nog in ontkenning zijn: de zomer is voorbij. Te snel voor sommigen, net op tijd voor anderen. Voor ons: de perfecte timing. Want dat betekent dat het nieuwe televisieseizoen vandaag officieel van start gaat. En, eerlijk? Wij zitten op het puntje van onze stoel en kunnen niet wachten om te tonen wat wij dit najaar voor jullie in petto hebben. Eerste afspraak: zondagavond op Play4! Tot dan!

KLOPJACHT — vanaf 3/9 op Play4

Had je nog niet genoeg van seizoen 1 en 2? Gelukkig, want seizoen 3 staat al voor de deur. En snel! Vanaf zondag 3 september worden 14 doodgewone Vlamingen opnieuw opgejaagd wild tijdens het zenuwslopend kat- en muisspel Klopjacht. Lukt het hen te vluchten in een klein land als België of zijn de speurders hen te slim af? Hoe ver vluchten ze? Of beter gezegd: hoe ver gaan ze?

CELEBRITY MASTERCHEF VLAANDEREN — vanaf 4/9 op Play4

Voortaan hoef je niet meer alle zenders af te schuimen op zoek naar een bestaande variant van het beruchte Masterchef-format, want Celebrity Masterchef Vlaanderen komt eraan. En, the game is on! Na een snelle kennismaking tussen de chefs en de jury, duiken onder andere Linde Merckpoel, William Boeva en Sarah Puttemans al meteen de Masterchef-keuken in. Wat er op het menu staat? Check hieronder de allereerste beelden!

EXTREME MAKEOVER VLAANDEREN — vanaf 7/9 op Play4

In het tweede seizoen van Extreme Makeover Vlaanderen steken opnieuw honderden vrijwilligers de handen uit de mouwen voor hun dierbaren. Samen met experten, familie, vrienden en buren geeft James Cooke gezinnen met een hartverwarmend verhaal dat verdiend duwtje in de rug, en tovert hun huis om tot de perfecte droomwoning. Haal die zakdoek al maar uit de kast...

STARSTRUCK — dit najaar op VTM

Prepare to be starstruck! De spectaculaire talentenshow uit de UK komt naar België met niemand minder dan zangtalent en muziekliefhebber Laura Tesoro als host. Wie heeft de looks, de stem én de moves van zijn favoriete, wereldberoemde muziekicoon en steelt de show als dubbelganger van Amy Winehouse, Beyoncé of Justin Bieber? Als we Laura mogen geloven wordt het "een geweldige show met alles erop en eraan". Aftellen geblazen!

CHALLENGE ACCEPTED — dit najaar op VTM GO

Dit najaar verschijnt Kurkdroog, de populaire internetgrapjassen Angel Redondo en Toon Van Eekert, voor het eerst met een humoristisch online format op VTM GO. In Challenge Accepted worden de twee boezemvrienden elkaars rivalen en nemen het tegen elkaar op in uitdagende, vaak absurde, challenges. Wie wint? Wie verliest? En belangrijker: welke gênante straf staat de verliezer te wachten?

DE BUURTPOLITIE: DE KLOK TIKT — dit najaar op VTM

Het populairste politiekorps van het land is terug! En, dit keer tikt niet alleen de klok sneller dan ooit maar maken ook enkele nieuwe gezichten hun intrede. Meet Becky Bosmans, Stan Koklovoski, Marco Costa en Vic Truye! Studeer alvast hun namen in en zet je schrap in de zetel voor nieuwe bloedstollende cases in 'De Buurtpolitie: De Klok Tikt'.